Wednesday, January 5, 2011

First Chapter


Greetings..Salam...

Dah pun masuk ke tahun 2011..and its mean tambah setahun lagi pada umur aku..Neway Hepi New Years to All Bloggers...still belum lmbt nak wish kan..

First entri untuk tahun ini..not much to update..sbb aku mcm da kena Virus Malas Update.Terok la..hmm..

So sepanjang 2010..mcm2 yg telah jdai..berlaku..tempuhi..hadapi..Alhamdulillah aku masih lagi bernyawa dan bernafas dimuka bumi fana ni.


AZAM..???

Ade azam baru dan still ade azam lame yg masih belum dilakasanakan..masih byk yg perlu dikejar...walaweh..byk wehh...Aku mls nk list satu persatu kat sini..byk kott..haha!!

Tapi ape yg aku harapkan tahun ini..tahun 2011 ini..hari aku berjalan dgn lancar...semoga baik baik je .InsyaAllah...


TAG..? oh yess..to Ain..Fais22 sori aku xleh nk buat tagg korang tuhh..hahah!! aku xde kasih syg cam korang dpt tuh la..haha!! Maybe next tagg ok..

And u oll should know..jari aku da start malas..xde ape yg menarik aku nk cerite skang..bz ..bz...and just bz...

till then, salam.


p/s : seronok aku tgok rmai kawan2 aku da ade blog.Go Go Bloggers!! FB sucks! haha!!!





1 comment:

~fais~ said...

it's ok....dear..