Tuesday, September 21, 2010

Aidilfiltri 2010

Salam..mood agak malasn update blog..byk keje la..well ini pon gagakan jari untuk menaip sikit...

Errmm...raya kali ni xde ape sgt bagi aku..xde rase...kureng rase hepinye...aku xtaw nape..agak hambar..kosong...tapi walau aku sorang yg rase camtu..tidak dengan family aku..especially abah aku....


My beloved family..oleh krn aku nye baju wane krim..abeh adik2 aku nk ikot gak..hehe
mama aku n ain je yg merah menyala..haha!!


My beloved siblings...wlau pon korang slalu wat aku marah..aku syg korang! haha!


Hampir 6 tahun family ni berpecah belah..tapi tahun ni...semuanya bersatu balik..im happy 4 that..pasni ade la mood nak balik kampung..


Mama n Abah..dorang byk bg support kat aku..tq so much!!


Ini baru sebahagian kecil sepupu sepapat aku..ade yg x balik lagi..tp sume kecil2 lagi..boring aku..

Ahhhhaa!! hehe! last pose mst la ak kan utk tatapan korang..haha!!! da la jgn puji lebey2 ..haha!!!


Semua perli aku nk g bertunang la..nk pg bernikah la..adussss...hati aku dlm badan ni cam kena temba byk bertubi2 dengan machine gun..adehhh...well ni je la smpt aku post kan...lau ade lagi nnt aku post kan lagi..salam..


p/s : senyum di luar..hati di dalam siapa yg tahu...

2 comments:

Fane Davis said...

jangan malas nak hudpate blog k...best baca cerita dekat sini neh...hehehe

Hakhan's said...

tq fane 4 visit n read...i pon ske blog u...

xnmpp nk folo je..