Thursday, February 17, 2011

Salam Akhir...

Tah,

Malam tadi aku g kenduri tahlil kau..
bersungguh2 aku bace tahlil tuk kau..sbb aku rase tu je la kebaikan yang mampu aku buat untuk balas budi baik ko bro..
Abis je tahlil..ade mkn2..aku terus sebak..aku rase ini lah juadah terakhir dr kau..
kite slalu pg mkn same2 bro..mcm2 makanan kite try..tp kau x gemok2..badan aku gak yang naik.. smpai kau beli Susu Weight Gain tu..hehe..

Yang paling buat aku rase nak teroyak..aku teringat Raya Haji tahun lepas..aku duk sorang2 kat umah..parent aku balik kampung..xde ape2 makanan kat umah..pagi2 lepas sembahyang raya kau dtg umah aku..bwk rendang n lemang tuk aku..Ya Allah..aku beruntung sangat dpt adik cam ko..

Saat aku taip ni pon..da berkaca mata aku..

Kau la jantan petame wat aku teroyak..tp senyap2 je la...Abang ko Isa lgsung xnk tunjuk depan aku die nak nangis..ko phm2 je la die..hehe..ego tinggi..

Tah..

Sweater GAP n Kasut Adidas ko..ade kat aku..itulah kau..bile aku xde je brgnye..kau slalu nk bg pinjam smpai aku xleh nk tolak..tp skang kau da xde..aku tetap nk simpan gak..sbb itu je la yg ade untuk aku ingat kau..

Dah seminggu kau pergi..still terasa..aku rindu saat aku balik keje halo2 kau kat mane..then kite lepak...

aku da x main game kt cc..xde saingan yang hebat dah selain kau..aku n isa pon da x pg main ping pong..pegi swimming pool pon xdah..
camne nak pegi lau ade 2 ball je..aku n isa..x best sgt la..xde benda kami nk ceritakan lagi dah.. byk benda dah x wat sejak ko xde...x ckup korum...

Kau One in a million tah..

Aku terkilan gak nk g karok dengan kau..pasni xde la partner aku nk nyanyi lagu Broery dah.. Biarlah Bulan Karok sorang2...haha..
Byk plan kite x jalan lagi..trip holiday kau, aku n Isa pon xjalan lagi..

Kali ni kau betul2 curse aku..curse aku dengan pemergian kau..I curse u..tu je la ayat kau..
Aku slalu bahan kau Patah tumbuh hilang berganti..skang xde ganti2 dah..hilang terus...

Ape2 pon tah..byk budi kau kat aku..sedih aku byk impian ko x terlaksana..
skang dengan sape la aku nk share prob..dengan sape la aku nk membebel..dengan sape la aku nk jiwang2...

Dengan sape la aku nk gurau high level..dgn sape aku nk speaking english..dengan sape lagi aku nk cakap latin..

Isa kau jgn harap la..die Frank Lucas..xde makne nye nk bunga2....

aku n Isa akan slalu ingat kau..kami pon da plan akan ziarah kau slalu..ni tgh duk cari lagu tribute untuk ko...

Banyak lagi yang aku nk taip ni..tp ckup la ni dulu..kang x psl2 basah lak keyboard ni...

Ini last post tok ko..tahun depan aku wat ag..pasni aku nk go on dengan hidup aku..yg hidup kena terus hidup kan..

Aku akn slalu doakn kau disane..aku harap kau ditempatkan org2 beriman..sbb kau adelah seorang anak,sahabat,adik,abang yang paling baik aku pernah kenal..

Lau smpai masenye..kite jumpe sane k..nnt aku halo2 ko..hehe..

Al Fatihah
In Loving Memory
Abd Fatah bin Fakhrudin.
29 Mac 1992 - 10 Feb 2011

9 comments:

LABUCHEE said...

Allah.. Sebak nye beb..
Alhamdulillah,arwah ada kawan yg sentiasa ingt kt die.Byk kan bce Yasin dan sedekahkan Alfatihah muge2 sedekah ko tu gembirakan die disana..Insyaallah..

e ja r t punye e j a r t suke said...

ko tapenah cite pum.
ak yg tak kenal nie pum, sebak jek rase~

Hakhan's said...

zila-thanks...InsyaAllah...

ejat-kau yg x penah ade aku nk cite...

rminoryuminny@yuu said...

semoga beliau d tempatkan bersama orang yang bertaqwa..insyaallah... ammmiinn

~fais~ said...

nape abg????
nape ngan fatah??

EviL WiTcH said...

seyes sebak gler bce this entry...bkn takat sebak lg dh...kuar ayaq mata skali....nyway...takziah utk ur fren....

Hakhan's said...

thanks..

Nurul Shahirah Azlan said...

salam..Al-Fatihah untuk arwah. Dia meninggal sebab apa ya?

Mr.Box said...

arwah meninggal dunia sbb heart failure.