Tuesday, February 22, 2011

Selamat Hari Lahir


Allah selamatkan kamu..Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan Noorizzati bt Buharan Nordin..Allah selamatkan kamu....

Dingg..Dingg..Dingg..!!

Tepat pukul 12.01 tgh mlm td...genap la umur si ejat 24 tahun..wahahaha..tua da..

Well..ejat adalah one of my bestfrens...

22 Februari 2011...tua da ko jat..tp ketinggian ko x tua2 gak..hahah!!

Since post ni untuk si katik ni..so aku cite la sikit sape die neh...ape yg aku taw..


*aku kenal die waktu smbung blaja kat Poli Sabak Bernam
*seorang yg hepi go lucky plus over gedix
*kuat pow wet aku..temasuk la kwn2 len(alasan student)
*seorang yang katik berkepala dungga
*suke mkn udang
*skang tgh smbung blaja kat Utem amik degree
*bajet seorang yg comel giler..

Aku anggap die KKS aku since poli...since dia byk tlg aku dlm assignment..final projek..n sejak tu la kami ni rapat...even though aku x byk kongsi ape2 dgn die...tp lau aku nk hepi aku pg cari die.. thats the fact about her..byk aku terhutang budi mase kat poli dgn die...and rmai gak yg kutuk n maki aku sbb ikut ckp cine bukit ni..hehe..tp its ok..aku taw sape die..

Leh satu pale dgn die..ko ajak pg mane pon die on jek..kuat meronggeng die ni..wahaha!!
Mase kat poli la aku,die,mawar n nur betul2 rapat..mcm2 tmpt yg kami pegi dan mcm2 benda yg kami buat..Aku x penah malu aku kwan dengan Team Roket..hahah..

Ok.ckup la ni kot..aku ade byk keje ni..ni pon cover sbb aku baru wish pg td..haha!!

tp xpe..die skang sudah ade chenta hati yg jage..ngeh3..
aku tgu je diorang ni ble langsung(photography pakej x leh free!!)

Neway ejat, Selamat Hari Jadi aku ucapkan..Semoga panjang umur..murah rezeki..berjaya dalam hidup dan ceria selalu keh..

Thanks selama ni byk tlg aku wlau pon lg byk aku tlg ko...hahaha!!ok ckup..adiah xde taw..wahahaha!!




Happy Birthday Ejat!


p/s : Aku mulai rase jelik dengan seorang kawan poli.

6 comments:

:: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius........... said...

woit2.. statement last ko tu..
ko mula jelik dgn aku ke....
pai ati ko... sob.. sob...
xper la.. mk sedo sape mak ni nyah... kekekke

ape2 pon.. HEPPY BUFDAY EJART

virgolastever said...

ntah din ko jelik dgn aku gak ker???smpai hati ko

Hakhan's said...

bukan korang laa...

e ja r t punye e j a r t suke said...

din. syg ko. hohohohoohhooh! tEngs weh~ hadiah nak gak! ak tak kire!

Hakhan's said...

adiah kedai da abes jual.

LABUCHEE said...

sob..sob..adakah aku....*jalan slow2 dan nangis ahakssss