Friday, March 25, 2011

Terima Kasih

" Tett!!" Tett!!"

Sms masuk. Wish dari Zuraida masuk..biasalah..Selamat hari Jadi awk..bla..bla..bla. Then mase aku nk tido..masuk lagi satu SMS..EkinBaek pulak wish. Ok those are 2 first person yang wish mlm td selain family aku.

Yess..Hari ini birthday aku.

Best ke.?

Oh no. Aku rase biasa2 aja dong. Nothing special.

But something interesting bila aku check email aku pg td. Oh, terharu benar rasenye. HAHA!!


Klik untuk besarkan



Yang ni aku paling teharu.dem!


Aku dapat email wish besday dari laman web yg aku daftar. Sigh.

"Damn.."

Kind of funny..nak tegelak ade..nak emo pon ade.HAHA! Yela, 3 KKS aku tu pon xde wish, tp dapat dari 3 Web yang aku daftar. Eventhough ianya aoutomated service, aku hargai sgt. Sekurang2nya, hey..dorang wish. heee!

Tua sudah aku. Alhamdulillah, masih bernyawa dan sihat walafiat.


p/s : tak sabar menunggu trip ke Sarawak April ini.

6 comments:

Ezwan Aziz said...

hahahaha...HAPPY BIRTHDAY...dah tak mau touching2..dah besar kan.... :-)

:: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius........... said...

dear..!! heppy bufday... i lupe lak bufday u... ishk2...
hahahahahahaha.... munth smpai muka jd ijau..!!

beb.. ape2 pon heppy bufday..!! may allah bless u always...
moge succes..!!! bahagia slalu...!! ceria2 slaluu..!!

Hakhan's said...

thanks all

zezolla_atin said...

happy bufday bro..!

sye yg ke brape ek??

hehe =))

~fais~ said...
This comment has been removed by the author.
Hakhan's said...

awk yg ke 4..hehe..tq ok..